دوربین مدار بسته هوشمند و نصب و آموزش

بازنشانی کلمه عبور دی وی آر در دوربین مدار بسته

0 گؤروش
یازار:‌


در این مقاله بسیار کاربردی قصد داریم تا نحوه ریست کردن کلمه عبور دستگاه دی وی آر رو برای بازدید کنندگان محترم سایت ایلیا دیتا آموزش دهیم.
امیدواریم مورد استفاده تان قرار بگیرد.
دستگاه دی وی آری که قصد ریست کردن کلمه عبور آن را داریم دارای پر کاربرد ترین نرم افزار فریم ور که از آن بعنوان embedded linux  یا همان لینوکس جاسازی شده (لینوکس مخصوص دی وی آر) می باشد استفاده می کند.نرم افزار این دستگاه ها دارای ورژن های مختلف می باشند که می توانند انواع دوربین مدار بسته آنالوگ ، دوربین مداربسته ahd و ... را ساپورت کنند.
لازم به ذکر است که در این روش دستگاهی که شما قصد ریست کردن پسورد آن را دارید باید از پروتکل telnet پشتیبانی کند.
در زیر چند تصویر از منوی این دستگاه ها برای شما قرار داده ایم تا بتوانید بهتر دستگاه دی وی آر دوربین مدار بسته خود را بشناسید و مجدد خاطر نشان می کنیم که این روش فقط روی این فریم ور ها جواب می دهد و در آموزش های بعدی سعی می کنیم تا فریم ور های پر کاربرد دیگر را نیز آموزش دهیم.
اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که دستگاه دی وی آر دوربین مدار بسته خود را روی یک سوئیچ شبکه قرار دهید و لپ تاپ یا کامپیوتر خود را نیز روی همان سوئیچ قرار دهید.
سپس یک آدرس آی پی ثابت روی دستگاه دی وی آر خود تعیین کنید تا بتوانید از طریق شبکه داخلی خودتان به آن دسترسی داشته باشید.
لازم به ذکر است که شما باید آدرس آی پی دی وی آر دوربین مدار بسته و لپ تاپ را در رنج همدیگر تعریف کنید تا لپ تاپ و دی وی آر بتوانند Ping یکدیگر را در شبکه داشته باشند.
سپس وارد منوی استارت کامپیوتر خود شده و سپس cmd را تایپ کنید.
پس از وارد شدن به command promt بصورت زیر عمل کنید:
تایپ کنید telnet dvr ip که در اینجا ادرس دی وی آر ما 10.0.1.27 می باشد.

در ابتدای صفحه همانطور که مشاهده می کنید نام کاربری و کلمه عبور از شما می خواهد که برای نام کاربری root و برای کلمه عبور xc3511 را وارد کنید.

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

سپس وارد telnet  می شوید.پس از علامت $ می توانید فرمان های خود را وارد کنید.در اینجا شما باید دو فرمان کلیدی در این قسمت را فرا گیرید.
دستور ls به معنی لیست کردن دایرکتوری های موجود در پوشه فعلی می باشد و دستور cd یا همان change directory به منظور وارد شدن به پوشه مورد نظر می باشد.
ابتدا دستور ls را وارد می کنیم تا بدانیم چه پوشه هایی در مسیر روت وجود دارند.تایپ کنید ls و کلید اینتر را بزنید.

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

همانطور که می بینید لیست دایرکتوریهای موجود برای شما نمایش داده شده است.وارد پوشه ی mnt شوید و برای اینکار دستور cd mnt را تایپ کنید.

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

حال باید لیست پوشه های شاخه mnt را بدست بیاورید.مجدد دستور ls را تایپ کرده اینتر را بزنید.

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

حال باید وارد پوشه ی mtd شوید.تایپ کنید cd mtd و اینتر بزنید

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

حال این این پوشه نیز لیست بگیرید و همانطور که می بینید دو پوشه config و log در این زمینه قرار دارند که شما وارد پوشه Config  می شوید.
دستور cd Config را وارد کنید و مجدد از این پوشه لیست بگیرید

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

Ls را وارد کرده و اینتر کنید.

همانطور که می بینید پوشه config دارای یک حساب کاربری بنام Account1 می باشد که شما در این قسمت برای ریست کردن کلمه عبور دستگاه دی وی آر باید این حساب کاربری را حذف کنید.
برای اینکار دستور rm Account 1 را وارد کنید.

ریست کردن پسورد دی وی آر دوربین مدار بسته

خب در اینجا کار شما به پایان رسیده است و دستگاه دی وی آر شما ریست شده است.برای وارد شدن به دستگاه دی وی آر خود نام کاربری آن admin می باشد و کلمه عبوری ندارد.



    آردینی اوخو
    دوشنبه 18 اردیبهشت 1396
    بؤلوملر :

    تکنولوژی دوربین مدار بسته در طی سالیان اخیر

    0 گؤروش
    یازار:‌

    در این مقاله بسیار کاربردی قصد داریم تا در مورد تحولات دوربین های مدار بسته در سالهای اخیر بحث کنیم و امیدواریم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما بازدید کنندگان گرامی درج نماییم.
    بیشترین تغییرات و تحولات دوربین مدار بسته در سالهای اخیر مربوط به رزولوشن تصاویر در این محصولات بوده است.همانطور که می دانید دوربین  های مدار بسته آنالوگ نمی توانستند جزئیات تصاویر را به خوبی نمایش دهند و هنگامی که نیاز به استخراج جزئیات از تصاویر بود این دوربین ها کاربرد زیادی نداشتند مگر در مواردی که دوربین شما نزدیک به سوژه مورد نظر نصب شده باشد.
    بیشترین حرکت بنیادی در دوربین های مدار بسته ارتقا رزولوشن تصویر به کیفیت full hd 1080p در سال 2015 بود.این تغییرات باعث شد تا نسل دوربین های مدار بسته آنالوگ به کل نابود شوند و با توجه به مناسب شدن قیمت این تجهیزات در مدت زمان کم و اختلاف قیمت کم انها با انواع HD 720p و نوع انالوگ ، فروش این تجهیزات بیش از پیش افزایش یافت.
    بطوریکه در سال 2016 مدلهای دوربین مدار بسته با رزولوشن تصویر 720p به حالت discontinue یا توقف تولید در آمدند.
    پس از این مورد دوربین های مدار بسته 4 مگاپیکسلی در سال 2016 ظهور کردند که رزولوشنی دو برابر دوربین های 1080p دارند.با توجه به اختلاف قیمت 10 الی 20  در صدی این دوربین ها با انواع 1080p تمایل به خرید این محصولات بیشتر از انواع فول اچ دی می باشد.
    اما مشکل کلیدی در دوربین های 4 مگاپیکسلی بازدهی نامناسب آنها در نور کم و یا نور های نا متعارف می باشد.اگر چه ماژول های دید در شب سعی در برطرف کردن این موارد دارند اما این مشکل بطور کامل هنوز مرتفع نشده است.
    دوربین های 4k با رزولوشن تصویر 12 مگاپیکسلی دارای رشد متوسطی بوده اند اما در آینده نه چندان دور این دوربین ها نیز رقیب جدی برای نسل قدیم تر محسوب خواهند شد.مخصوصا اینکه امکانات بسیار مناسبی همراه با این دوربین ها ارائه شده است که کنترل شمارش تردد افراد در این دوربین ها یکی از این قابلیت های کلیدی محسوب می شود.

    کدک h265


    بدون شک یکی از مهم ترین تحولات در حوزه نظارت تصویری را می توان کدک هوشمند h265 نام برد.با توجه به افزایش رزولوشن تصویر در دوربین های مدار بسته نیاز به فضای ذخیره سازی بیشتری برای ذخیره سازی تصاویر حس می شود.با توجه به قیمت بالای هارد دیسک مخصوص دوربین مدار بسته و همچنین مدت زمان مورد نیاز برای ذخیره تصاویر ، می توان این کدک را عامل بسیار مهمی در تحولات دوربین مداربسته نسل جدید به حساب آورد.
    در توضیحات دقیق تر باید بگوییم که این کدک فضای ذخیره سازی بسیار کمتری به نسبت h264 اشغال می کند و دستگاه های دی وی آر و دوربین های مجهز به این کد می توانند تصاویر را با همان کیفیت سابق اما در فضای بسیار کمتری ذخیره کنند.

    کیفیت تصویر


    در مورد رزولوشن تصویر می توان گفت که  برخی دوربین ها با توجه با دارا بودن رزولوشن های بالا در تفکیک پذیری تصویر بسیار ضعیف هستند و این امر در سالهای اخیر بسیار بهبود پیدا کرده است و کیفیت تصویر و رزولوشن تناسب بسیار بهتری از قبل دارند.

    بهبود WDR


    دوربین های مدار بسته دارای ویژگی WDR دارای دو پردازنده هستند که یکی برای پردازش تصاویر در نور کم و دیگری برای پردازش تصاویر در نور زیاد طراحی شده اند.دوربین های دارای این ویژگی قیمت بالاتری به نسبت سایر دوربین های مدار بسته دارند.اما امروزه دوربین های معمولی نیز با دارا بودن قابلیت WDR بهبود چشمگیری در تصاویر بازه های متنوع نور دارند که این ویژگی نیز روز به روز در حال بهبود می باشد تا جایی که WDR به یکی از المان های اصلی در تمام دوربین های مدار بسته تبدیل خواهد شد.

     

    آردینی اوخو
    دوشنبه 18 اردیبهشت 1396
    بؤلوملر :

    کاربرد اینترنت اشیا در دوربین مدار بسته

    0 گؤروش
    یازار:‌


    شاید تا کنون بارها کلمه اینترنت اشیا را شنیده باشید و ندانید که منظور از آن چیست ؟اینترنت اشیا چیست یا اینترنت چیزها و در دوربین مدار بسته چه کاربردهایی دارد ؟
    هر شی مجهز به این امکان می تواند داده ها را روی اینترنت ارسال کند و در سمت دیگر گیرنده می تواند داده های ارسال شده توسط آن شی را دریافت کند.
    در تعریف کامل تر باید گفت امروزه ابزار های بسیار زیادی در زندگی بشر وجود دارند که می توانند اطلاعات خود را از طریق اینترنت در اختیار کاربر قرار دهند.
    مثلا نسل جدید یخچالهای خانگی که اکنون نیز در بازار داخلی کشور خودمان در دسترس هستند می توانند اطلاعات بسیاری را بصورت اینترنتی و کنترل از راه دور در اختیار کاربر خود قرار دهند.بعنوان مثال هنگامی که تعداد تخم مرغ ها از یک حدی کمتر شود یک پیغام مبنی بر خرید تخم مرغ روی گوشی هوشمند خود مشاهده خواهید کرد.همچنین اطلاعات دیگری مانند ولتاژ ورودی یخچال ، میزان دمای داخل آن ، هشدار باز بودن درب و بسیاری از هشدارهای مربوط به یک یخچال را برای شما ارسال کند و این ارسال توسط اینترنت اشیا صورت می گیرد.
    نسل جدید ماشین لباسشویی های خانگی نیز می توانند کلیه مراحل شستشو و نوع برنامه شستشو را با شما چک کنند و شما را از تک تک مراحل شستشو با خبر کنند و همچنین شما می توانید انواع تنظیمات مانند دمای آب ، سرعت چرخش خشک کن و ... را توسط گوشی هوشمند خود و از راه دور صورت دهید.
    امروزه تجهیزات بسیار زیادی به اینترنت اشیا مجهز گردیده اند و هر دستگاه دارای یک شماره سریال ، نام کاربری و کلمه عبور مجزا است که توسط اپلیکیشن موبایل شرکت سازنده آن می توانید به آن دسترسی داشته باشید و با آن تعامل برقرار کنید.
    امروزه انواع دزدگیر اماکن وجود دارند که می توانند کلیه تنظیمات خود را از همین راه بپذیرند و شما بتوانید به راحتی از راه دور و توسط بستر اینترنت با  آن تعامل داشته باشید.

    کاربرد اینترنت اشیا در دوربین مدار بسته


    اینترنت اشیا در دوربین مدار بسته نیز کاربردهای فراوانی دارد که انتقال تصویر ساده ترین آنهاست.همانطور که می دانید شما بعنوان کاربر دوربین مداربسته می توانید کلیه تنظیمات دستگاه دی وی آر دوربین مدار بسته را از راه دور صورت دهید.تنظیماتی مانند تنظیم تاریخ ، نوع ضبط ، تعویض کلمه عبور ، فرمت کردن هارد دیسک و ... که همگی توسط نرم افزار انتقال تصویر دوربین مدار بسته در دسترس هستند.
    امروزه انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه وجود دارند که بدون نیاز به دستگاه دی وی آر می توانند به اینترنت متصل شوند و اطلاعات و آمارهای بسیاری را علاوه بر امکان انتقال تصویر، در اختیار کاربر قرار دهند.همچنین برای راحتی بیشتر کابر دوربین مدار بسته وایرلس (دوربین مدار بسته وای فای) می توانند توسط پهنای باند وای فای به مودم شما متصل شده و اطلاعات را روی وب برا شما ارسال کنند.

    جالب است بدانید قیمت دوربین مدار بسته با این امکانات نیز در زنج بسیار اقتصادی قرار دارد و تمام این محصولات امروزه در دسترس هستند.
    از جمله این امکانات می توان به ارسال گزارشات تردد ، شمارش نفرات تردد کرده از مقابل دوربین ، گزارشات ورود به مناطق خاص ، گزارشات خروج از مناطق خاص و بسیاری از این قبیل گزارشات را اشاره کرد.
    کاربرد اینترنت اشیا در دوربین مدار بسته به سرعت در حال افزایش است و همواره کمپانی های سازنده تجهیزات دوربین مدار بسته در حال بهبود و گسترش امکانات این دستگاه ها هستند.
    در تکنولوژی اینترنت اشیا ، دریافت اطلاعات ، ثبت اطلاعات ، ارسال اطلاعات همگی بصورت لحظه ای صورت می گیرد و این اطلاعات برای اموری از قبیل بررسی ، تحلیل و بهبود عملکرد آن شی مورد استفاده قرار می گیرند.

    آردینی اوخو
    دوشنبه 18 اردیبهشت 1396
    بؤلوملر :

    دوربین مدار بسته تحت شبکه plc

    0 گؤروش
    یازار:‌

    PLC مخفف Power Line Communication می باشد و به معنای ارتباط در خطوط برق می باشد.نسل جدید دوربین مدار بسته تحت شبکه دارای قابلیت PLC می توانند داده های تصویری را بر بستر کابل برق انتقال دهند.با گسترش این تکنولوژی استفاده از دوربین مدار بسته بیسیم کاهش می یابد.زیرا شما می توانید این دوربین ها را در هر مکانی که برق شهر متصل باشد وصل کنید و در سمت NVR تصویر آن را مشاهده کنید.
    به این صورت که در هر جای محل مورد نصب تنها کافیست تا دوربین مدار بسته خود و دستگاه NVR آن را به جریان برق 220 ولت مورد استفاده در آن مجموعه متصل کنید.در این صورت این تجهیزات می توانند در بستر شبکه برق داده ها را ارسال کنند و به عبارت دیگر دوربین های مدار بسته از این نوع می توانند PING یکدیگر را بر بستر برق داشته باشند.
    حسن این روش در سهولت نصب و همچنین کاهش هزینه های پیاده سازی تجهیزات دوربین مدار بسته تحت شبکه می باشد.شاید با خود بگویید این ارتباط به چه صورت برقرار می شود و چطور امکان دارد که از کابلی که در آن جریان برق شهر قرار دارد می توان به عنوان انتقال دهنده داده های دوربین مدار بسته تحت شبکه استفاده کرد؟
    PLC در دو نوع Narrowband و Braodband معرفی شده است.
    نوع Narrowband دارای پهنای باند کمتری به نسبت Broadband می باشد و در فرکانس کاری 3 الی 500 کیلوهرتز کاری می کند و می تواند داده ها در در حد چند کیلومتر ارسال کند.پهانی باند ارسال داده ها در این نوع 100 ها کیلوبیت در ثاینه است و نمی تواند برای دوربین های مدار بسته تحت شبکه که دارای پهانی باند زیادی برای ارسال تصاویر می باشند مورد استفاده قرار بگیرد.
    نوع Braodband دارای پهنای باند بسیار بالاتری می باشد و می تواند داده ها را با سرعت 100 ها مگابیت در ثانیه ارسال کند.از این رو تجهیزات دوربین تحت شبکه می توانند در این بستر به خوبی انتقال تصاویر دهند.
    نوع پرکاربرد PLC بر بستر برق AC می باشد.اما PLC بر بستر جریان برق مستقیم یا DC نیز دارای کاربردهای خاص خود می باشد.بعنوان مثال مدار برق اتومبیل ها ، هواپیماها و ... بصورت DC می باشد و در این وسایل نقلیه می تواند از PLC بر بستر برق DC استفاده کرد.
    از شرکت های بزرگی که PLC را تامین و توسعه می دهند می توان به Braodcom,Atheros وmaxim و ... اشاره کرد که همگی از کمپانی های قوی در توسعه ارتباطات شبکه ای و مخابراتی می باشند.
    هنگام که یک فرستنده داده ها با استفاده از PLC ، اقدام به ارسال داده ها یا مدوله کردن آنها بر بستر کابل برق می کند ، این داده ها در کلیه خطوط برق آن مرکز ارسال می شوند.اما چه کسی این داده ها را از روی خط بر می دارد ؟ مسلما دستگاه گیرنده های که داده ها را در سمت دوم دریافت یا دمدوله می کند.
    این روند دقیقا در دوربین مدار بسته تحت شبکه به همبن شکل که توضیح دادیم عمل می کند.همانطور که در جدول زیر می بینید قدرتمند ترین نسل این تکنولوژی برای شبکه های خانگی کاربرد دارد که دارای پهنای باندی بیش از یک مگابیت در ثانیه است که برای شبکه های کامپیوتری و همچنین نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه پهنای باند مناسبی می باشد.
    در شکل زیر تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی دوربین های مدار بسته با این تکنولوژی را مشاهده می کنید.

    دوربین مدار بسته تحت شبکه Plc

    در محصولات ارائه شده نسل جدید دوربین های مدار بسته تحت شبکه ، هر دوربین دارای یک آداپتور مخصوص است که ضمن تامین توان دستگاه ، داده ها را روی خط برق ارسال می کند و دستگاه NVR می تواند در سمت دیگر این داده ها را دریافت کند.
    همچنین بنا به ادعای سازندگان ، امکان ارسال داده ها تا متراژ 300 متر بر بستر برق با این تکنولوژی میسر می باشد.همچنین قیمت پک 4 عددی از این دوربین ها حدود 2 میلیون تومان در نمونه های مرغوب و 1.6 میلیون تومان در نمونه های رده B می باشد.

    آردینی اوخو
    شنبه 9 اردیبهشت 1396
    بؤلوملر :