دوربین مدار بسته هوشمند و نصب و آموزش

کمپانی دوربین مدار بسته یونی ویو در پی ارائه راهکارهای امنیتی

0 گؤروش
یازار:‌


با استفاده روز افزون از انتقال تصویر دوربین مدار بسته ، خطرات مربوط به هک شدن تصاویر نیز بیشتر خواهند شد و هر چقدر ارائه  دهندگان تجهیزات نظارتی،امنیت محصولات خود را بالا می برند باز هم میبینیم که هکر ها راهکارهای نفوذ را پیدا می کنند و سالانه تصاویر دوربین های بسیاری مورد هجوم قرار می گیرند.

انتقال تصاویر بر بستر اینترنت باعث می شود تا داده های شما روی شبکه جهانی قرار بگیرند و این بستر نیز خطرات خود را دارد.اگر شما یک کاربر معمولی دوربین مدار بسته هستید شاید هک شدن تصاویر نتواند آسیب های جدی به شما وارد کند اما برای امنیت اماکن دارای ضریب امنیتی بالا هک شدن تصاویر می تواند منجر به آسیب های جبران ناپذیری شود.
اخیرا هک شدن دوربین مدار بسته هایک ویژن و داهوا سر و صدای زیادی به پا کرد و حال با این اتفاقات شاید محبوبیت این دو برند مطرح جهانی کمی تحت تاثیرات منفی اتفاقات اخیر قرار بگیرد.
با توجه به همین موارد کمپانی دوربین مدار بسته یونی ویو اقدام به ارائه راهکارهایی کرده است که بتواند امنیت کاربران را افزایش داده تا از آسیب  هایی که در اثر نفوذ به تصاویر محصولات ارائه شده توسط این کمپانی بوجود می آید در امان باشد.

از مهم ترین عواملی که باعث می شوند تا تجهیزات نظارت تصویری هک شوند استفاده از کلمه عبور و نام کاربری پیش فرض می باشد.کاربران باید دقت داشته باشند تا در هیچ شرایطی از نام کاربری و کلمه عبور پیش فرض خود دستگاه استفاده نکنند و همچنین از انتخاب کلمات عبور ساده و قابل حدس و غیر ایمن خود داری کنند.
برای انتخاب کلمه عبور ترکیب حروف کوچک و بزرگ ، اعداد و کاراکترهای ویژه را انتخاب کنید تا بتوان به راحتی کلمات عبور شما را حدس زد.

حال با توجه به مواردی که گفته شد کمپانی یونی ویو در نسل جدید فریم ور های مخصوص دوربین مدار بسته تحت شبکه و همچنین دستگاه های NVRR خود امکاناتی را در نظر گرفته که کاربر هرگز نتواند کلمات عبور پیش فرض را برای خود انتخاب کند.خصوصا زمانی که شما قصد دارید تا تصاویر را بر بستر شبکه های کامپیوتری و یا اینترنت انتقال دهید برای ریموت شدن دستگاه هرگز نمی توانید کلمه عبور ضعیف برای تجهیزات خود انتخاب کنید.

مهم ترین عامل جلوگیری در برابر نفوذ حملات سایبری نیز همین کلمه عبور و نام کاربری می باشد و تمام دستگاه های هک شده هایک ویژن نیز همان دستگاه هایی بودند که از کلمه عبور پیش فرض استفاده می کردند.پس این مورد را جدی بگیرید.

در تمام تجهیزات جدید یونی ویو چنانچه بخواهید با نام کاربری و کلمه عبور پیش فرض وارد دستگاه شوید با پیغام زیر مواجه می شوید:
Login Failed , please set a strong password for your device
و از شما می خواد تا در همان ابتدا کلمه عبور قوی برای خود انتخاب کنید.برای ست کردن کلمه عبور نیز باید ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد انتخاب کنید تا دستگاه به شما اجازه عبور از این مرحله را بدهد.
همچنین هنگامی که بخواهید توسط موبایل و سایر بسترهای انتقال تصاویر وارد سدتگاه خود شوید همان جا از شما می خواهد تا کلمه عبور ایمن را انتخاب کنید و همین امر می تواند تا میزان بسیار زیادی از نفوذ به تجهیزات شما جلوگیری کند.

آردینی اوخو
یکشنبه 29 اسفند 1395
بؤلوملر :

دوربین مدار بسته HDCVI با کیفیت 8 مگاپیکسل داهوا

0 گؤروش
یازار:‌


تقابل بین نسل جدید دوربین های آنالوگ مبتنی بر استفاده از بستر کابل کواکسیال و تولید کنندگان دوربین مدار بسته تحت شبکههمیشه دیدنی بوده است.به محض اینکه محصولات تحت شبکه به یک ویژگی خاص مجهز می شوند سازندگان دوربین های آنالوگ  HD نیز دست به کار شده و این ویژگی های جدید را روی محصولات خود اعمال می کنند.آن هم در بستر آنالوگ !!!

پیش تر یکی از بزرگترین مزیت دوربین های مدار بسته تحت شبکه ، بالا بودن رزولوشن تصویر آنها بود و امروزه داهوا دوربین های با رزولوشن 4K و با کیفیت تصویر 8 مگاپیکسلی را ارائه کرده است که می تواند بر محبوبیت دوربین های مدار بسته آنالوگ بیفزاید.

تکنولوژی HDCVI داهوا مداما در حال بروز رسانی است و داهوا همواره سعی کرده نو آوری های نوین را در این تکنولوژی دخیل کند.آخرین گام داهوا نیز مجهز کردن این تکنولوژی به رزولوشن تصویر 4K می باشد که یک تحول بزرگ در زمینه دوربین هایی می باشد که از کابل کواکسیال استفاده می کنند.

برخی سازندگان دوربین های تحت شبکه مانند کمپانی اکسیس بر این باورند که دوربین های آنالوگ با کیفیت HD دیگر جایی در بین سیستم های مدرن نظارت تصویر ندارند ، اما داهوا و هایک ویژن مدام در حال بر هم زدن این معادله ها می باشند و سهم فروش بالای محصولات HDD داهوا و هایک  ویژن در بازارهای جهانی گویای این موضوع می باشد.

در همین راستا داهوا با بهبود عملکرد دوربین های 4k نسل جدید خود خواسته تا تحولات بسیار عظیمی در این روند ایجاد کند.داهوا همراه با نسل جدید محصولات آنالوگ خود مشخصات فنی زیر را رائه کرده است :

-توانایی ارسال تصاویر بر بستر کابل کواکسیال تا متراژ 300 متر

-Wide Dynamic Range یا (WDR) ما بین 120 الی 140 دسیبل بسته به مدل های مختلف دوربین
-توانایی کار در لوکس بسیار پایین و نور بسیار کم به واسطه تکنولوژی starlight توسط کمپانی داهوا

در کنار این قابلیت های مهم و کاربردی داهوا با توجه به افزایش رزولوشن تصویر این دوربین ها میزان برد دید در شب آنها را نیز به میزان بسیار قابل توجهی افزایش داده است و دید در شب دوربین های بولت نسل جدید داهوا از 40 متر به حدود 100 متر تقویت پیدا کرده اند که می تواند کارایی این دوربین ها را در نور کم و در شب بسیار افزایش دهد.

در مورد قیمت دوربین مدار بسته داهوا نسل جدید باید بگوییم که هنوز خبر رسمی و موثقی از سمت سازنده در این زمینه ارائه نشده است اما حدود تخمینی باید قیمت کمی پایین تر از دوربین های 4k تحت شبکه داهوا باشد که قیمتی حدود 9000 دلار دارند.

داهوا زمان ارائه این محصولات به بازارهای جهلانی را ظرف مدت 3 الی 4 ماه آیند تخمین زده است و در خصوص زمان ارائه ماه آپریل را بعنوان زمان توزیع این محصولات اعلام داشته است.

نسل جدید رکوردرهای داهوا مجهز به تکنولوژی HDCVI 3.0 و با پردازنده های قدرتمند نسل جدید می توانند از این دوربین ها پشتیبانی کنند و داهوا در مورد نرخ فریم ارائه شده توسط دوربین و توانایی ضبط ان توسط رکوردر ها ، عدد 15 را اعلام داشته است که شاید 15 فریم در ثانیه برای کاربران حرفه ای خیلی خوشایند نباشد.

در حالی که حدود یک سال پیش داهوا اعلام داشته بود که دوربین های HDCVI 3.0 از تکنولوژی Power On Coaxial استفاده می کنند ، محصولات 4k تا به اینجای کار از این تکنولوژی استفاده نمی کنند و باید دید که داهوا چه زمانی محصولات خود را به این تکنولوژی مجهز می کند.

اگر بخواهیم این نسل جدید را با سایر تکنولوژی های دوربین مدار بسته آنالوگ HD مقایسه کنیم باید بگوییم که در مقایسه با سایر تکنولوژی های AHD , TDTVI و ... این دوربین ها دارای کیفیت تصویر بسیار بالاتری هستند و در مقابل نیز قیمت دوربین مدار بسته داهوا نسل جدید بسیار بالاتری  در مقایسه با سایر تکنولوژی ها دارند.اما ارئه این محصولات می تواند قیمت نسل قدیم را تحت تاثیرات خود قرار دهد و دوربین هیا با رزولوشن پایین تر به احتمال زیاد دچار افت قیمت خواهند شد.

و اما در مورد این نسل جدید و مقایسه آن با دوربین های تحت شبکه با رزولوشن مشابه باید گفت که این نسل جدید دارای برخی مزیت ها در مقایسه با دوربین های تحت شبکه هستند که از جمله آنها می توان به طول کابل بیشتر برای ارسال تصویر ، دید در شب قوی تر و همچنین قابلیت های WDR بهتر نام برد و در طرف مقابل دوربین های تحت شبکه دارای نرخ فریم بالاتر و همچنین سرعت انتقال داده های بیشتری هستند.

آردینی اوخو
چهارشنبه 11 اسفند 1395
بؤلوملر :