دوربین مدار بسته هوشمند و نصب و آموزش

بسته آموزشی بستن دوربین مداربسته آسان

0 گؤروش
یازار:‌

در این قسمت می خواهیم شما را با یک بسته فوق العاده در زمینه آموزش نصب دوربی نهای مدار بسته به آسان ترین روش ممکن آشنا کنیم.محتویات بسته فوق بصورت یک پکیج فوقالعاده بوده که در نصب دوربین مدار بسته می توانید به راحتی از آن استفاده کنید و به یک نصاب حرفه ای تبدیل شوید و همچنین پول خود را برای مراجعه به آموزشگاه های نصب دوربین مداربسته خرج نکنید.با صرف هزینه بسیار کم در زمینه خرید پکیج نصب دوربین مداربسته می توانید به یک نصاب حرفه ای تبدیل شوید.

نصب دوربین مداربسته بعنوان شغلی با در آمد مناسب امروزه مورد توجه بسیاری از افراد می باشد و با نصب دوربین مداربسته می توانند اقدام به در آمد زایی کنند.همچنین بسیاری از افراد هستند که قصد دارند تا دوربین مداربسته مورد نیاز برای محل کار و یا منزلشان را خودشان نصب کنند و در هزینه های نصب دوربین مداربسته صرفه جویی کنند.
در همین راستا وب سایت ایلیا دیتا مجموعه آموزش بستن دوربین مداربسته ای را تولید کرده که در آن می توانید از آموزش های مرحله به مرحله و اصولی آشنایی با روش بستن دوربین مداربسته استفاده کنید و به راحتی وارد بازار کار این حوزه شوید.
در انتهای مجموعه آموزش تصویری بستن دوربین مداربسته شما یک نصاب خبره هستید و می توانید موارد زیادی را فراگیرید و به راحتی و بدون داشتن استرس از توانایی یا عدم توانایی انجام یک پروژه ، وارد بازار کار این حوزه شوید.
در این مجموعه بخشهای بسیاری در نظر گرفته شده که بصورت گام به گام می توانید از صفر تا صد ، دانش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته را فراگیرید و به یک حرفه ای در این حوزه تبدیل شوید.این مجموعه در ابتدا به آموزش نکات فنی در زمینه آموزش دوربین مداربسته می پردازد و سپس به بررسی موارد تجربی و نحوه انجام پروژه های بزرگ می پردازد.
این مجموعه حرفه ای ترین بسته آموزشی دوربین مداربسته می باشد چرا که از صفر تا صد موارد آموزشی را توضیح داده است و موارد تعبیه شده در  این بسته ، با بهره گیری از دانش کارشناسان خبره و مهندسان الکترونیک تولید شده اند که بواسطه آنها شما می توانید تمام موارد مورد نیاز را به خوبی فراگیرید.
مطلب دیگر در مورد این اموزش بستن دوربین مداربسته این است که موارد آموزشی در این بسته بطور کاملا عملی هستند و تمام موارد بصورت تجربی و عملی و بصورت تصویری آموزش داده می شوند.
برای تهیه و تولید این بسته آموزش دوربین مداربسته زحمات بسیار زیادی کشیده شده است و تمامی این موارد بر اثر استفاده از دانش کارشناسان و هزینه های جانبی تولید محتوا ، تهیه سناریو ، تدوین سر فصل های آموزشی بصورت کامل و تمام و کمال صورت گرفته است و در انتهای این دوره می توان به جرات گفت که شما تبدیل به یک نصاب حرفه ای خواهید شد.

بسته آموزش تصویری بستن دوربین مدار بسته شامل سر فصل های زیر است که تمامی موارد آن بصورت کاملا عملی طراحی و تولید شده است:
1-تاریخچه نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته
2-آشنایی با انواع تکنولوژی های روز دوربین مداربسته و معرفی مزایا و معایب هر کدام
3-آشنایی با برندهای مطرح سازنده دوربین مداربسته و نحوه شناسایی برندهای مترفه از برند های اصلی
4-دیاگرام های کلی نصب و راه اندازی انواع دوربین مدار بسته
5-آشنایی با انواع دوربین مداربسته و کارایی هر کدام بصورت مفصل
6-آموزش بستر سازی برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته
7-آموزش نصب اتصالات برای دوربین مداربسته (سوکت BNC ، سوکت تغذیه ، سوکت شبکه)
8-آموزش محاسبات منبع تغذیه ، محاسبات افت ولتاژ و روش های مقابله با آنها
9-آموزش نصب انواع دوربین مداربسته در فضاهای داخلی و بیرونی
10-آموزش تظنیمات دوربین مداربسته
11-آموزش تنظیمات دستگاه دی وی آر
12-آموزش انتقال تصویر انواع دستگاه دی وی آر
13-آشنایی با مبانی دوربین مداربسته تحت شبکه
14-آموزش نصب و راه اندازی دوببین مداربسته تحت شبکه
15-آموزش نصب انواع دوربین مداربسته بیسیم
16-نکات تجربی برای انجام پروژه های بزرگ
17-بررسی هایی در مورد آینده دوربین مدار بسته و تکنولوژی ای آن
و بسیاری از بخش های دیگر که همه آنها بصورت عملی و با مثال های متنوع طراحی شده اند.
همانطور که با سرفصل های بسته آموزش تصویری بستن دوربین مداربسته آشنا شدید دیدید که این بسته ، کاملترین و جامع ترین بسته آموزشی دوربین مداربسته می باشد که در آن موارد بسیار زیادی آموزش داده شده است که طی یادگیری آنها می توانید موارد بسیار زیادی را در این زمینه فراگیرید.
در این بسته مراحل انجام یک پروژه دوربین مداربسته بطور کاملا عملی از صفر تا صد آموزش داده شده است و یک بسته آموزشی فوق العاده در این زمینه می باشد و پس از تکمیل آموزش های آن خواهید دید که موارد بسیاری را فرا گرفته اید.
همچنین در این بسته حدود 200 مقاله آموزشی و تکمیلی در بستن دوربین مداربسته جمع آوری شده است که با مطالعه آنها می توانید به یک فرد خبره  در این زمینه تبدیل شده و پروژه های بسیاری را به راحتی هر چه تمام و با اصول مهندسی به اتمام برسانید.


منبع پست

آردینی اوخو
پنجشنبه 18 خرداد 1396
بؤلوملر :

استفاده از منبع تغذیه مناسب

0 گؤروش
یازار:‌

آیا میدانید استفاده از منبع تغذیه مناسب تا چه حد می تواند باعث شود تا تصاویر شما بهبود یابد ؟ آیا میدانید اگر منبع تغذیه شما بی کیفیت باشد چه آسیبهایی به دوربینتان وارد می شود ؟ آیا می دانید اگر مسافت کابل را محاسبه نکنید و میزان افت ولتاژ را در نظر نگیرید انتهای خط تا چه حد افت ولتاژ دارید ؟

در این مقاله قصد داریم تا در مورد انتخاب منبع تغذیه مناسب و نقش آن در کارکرد دوربین مدار بسته مطالبی را برای علاقمندان به این حوزه منتشر کنیم.در ادامه با مرجع تخصصی دوربین مدار بسته همراه باشید.
انواع دوربین مدار بسته برای روشن شدن و کارکرد ، نیاز به منبع تغذیه جداگانه دارند و عموما این منبع تغذیه دارای جریان مسقیم (DCC) می باشد.در  این مقاله قصد داریم تا مختصری در مورد انتخاب منبع تغذیه مناسب و محاسبات انتخاب منبع برای شما بحث کنیم و در نهایت به تاثیرات منبع تغذیه بی کیفیت در دوربین مدار بسته اشاره کنیم.
هر دوربین مداربسته ، با توجه به نوع برد ، تعداد و نوع ماژول های دید در شب ، نوع چیپست پردازنده تصاویر و ... دارای توان مصرفی خاص خود می باشد.بعنوان مثال دوربین های دارای دید در شب قوی تر بدلیل استفاده کردن از LEDD های قوی تر ، مصرف توان بیشتر دارند.این در حالی است که دوربین های با  دید در شب ضعیف تر توان بسیار کمتری را مصرف می کنند.
ماژول های دید در شب تاثیر گذارترین عامل در مصرف توان دوربین مدار بسته می باشند.
بیشتر دوربین های مدار بسته معمولی دارای جریان مصرفی کمتر از یک آمپر هستند و از این رو بسیاری از نصاب های دوربین مدار بسته ، از آداپتور های یک آمپر برای تامین برق دوربین استفاده می کنند.این در حالی است که انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه و انواع دوربین مدار بسته بیسیم ، کمی بیشتر از دوربین های آنالوگ HD جریان مصرفی نیاز دارند.
در نگاه فنی این توان مصرفی میزان مناسبی برای کارکرد دوربین مدار بسته می باشد و یک دوربین می تواند به راحتی با آن کار کند.اما زمانی میزان جریان خروجی منبع تغذیه اهمیت پیدا می کند که شما از انواع دوربین مدار بسته AHD موجود در بازار استفاده کنید که اکثریت غریب به اتفاق آنها دارای نام و برند معتبری نمی باشند استفاده کنید.روی این دوربین ها میزان توان مصرفی بصورت نادرست درج شده و در برخی موارد شاهد بوده ایم دوربینی که روی ان میزان جریان مورد نیاز را 1 آمپر هک کرده اند بیش از 2 آمپر جریان می کشید و در این موارد استفاده از آداپتور های یک آمپر به هیچ وجه توصیه نمی گردد.
مورد بعدی که باعث می شود تا شما در استفاده از آداپتور های یک آمپر کمی تامل کنید کیفیت پایین اکثر این آداپتور ها می باشد.برخی آداپتورهای ارزان قیمت بی کیفیت ، هنگام کشیدن جریان یک آمپری از آنها ، بشدت افت ولتاژ دارند تا جایی که ولتاژ خروجی آنها به 9 ولت و حتی کمتر نیز می رسد. که شما آن را زیر بار قرار داده و جریان از آن می کشید.
 در این موارد هم با توجه به بی کیفیت بودن اکثر اجناس در بازار چنانچه از کیفیت محصول مطمئن نیستید آن را خریداری نکنید و برای دوربین های معمولی نیز ترجیحا از آداپتورهای 2 آمپر استفاده کنید.
برخی از همکاران با قرار دادن مولتی متر و تست ولتاژ از کیفیت آداپتور مطلع می شوند.اما این روش اصلا صحیح نیست و معیار تست کیفیت یک آداپتور و مطلع شدن از میزان ولتاژ خروجی آن ، زمانی است

برخی موارد دیده شده که دوربین مدار بسته با 40 متر کابل کشی را توسط یک آداپتر یک آمپر و با طول کابل 40 متری روشن می کنند.در این موارد تعجبی نکنید که به آداپتور شما فشار بیاید و پس از مدتی بسوزد.
زیرا طول کابل باعث افت ولتاژ می شود و همین مقاوت کابل باعث می شود تا به آداپتور فشار بیاید.
میزان افت ولتاژ های خفیف موردی برای کار دوربین مدار بسته ندارد.زیرا روی هر دوربین ولتاژ ورودی مورد نیاز به همراه میزان تلورانس آن درج شده است.بعنوان مثال محصولات هایک ویژن می توانند به راحتی و بدون هیچ مشکلی با 10 در صد تلورانس بین ولتاژهای 10.8 ولت الی 13.2 ولت کار کنند.
رسیدن ولتاژ کمتر از میزان مورد نیاز برای دوربین مدار بسته می تواند باعث بوجود آمدن مشکلات زیر شود.
1-افت کیفیت تصویر دوربین مدار بسته
2-نویز در تصاویر آن دوربین و در برخی موارد همه دوربین ها
3-آسیب رسیدن به خود دوربین مدار بسته بدلیل ولتاژ نا مناسب.

 

لینک منبع خبر

آردینی اوخو
پنجشنبه 18 خرداد 1396
بؤلوملر :

آشنایی با ثبت تخلفات توسط دوربین مدار بسته

0 گؤروش
یازار:‌


تا کنون بارها نام سامانه های هوشمند ثبت تخلفات خودرویی را شنیده اید.در این مقاله قصد داریم تا با نحوه کارکرد این سامانه و نقش استفاده از دوربین مدار بسته در این سامانه ها اشاره کنیم.

انواع مختلف سیستم های ثبت تخلفات در دنیا ساخته شده اند که ایده اصلی همه انها استفاده از دوربین مدار بسته می باشد.پس از ارسال تصاویر توسط دوربین مداربسته ، سیستم های مدیریت ویدئویی یا همان VMS  ها ، برای ثبت تخلفات رانندگی از الگوریت های هوش مصنوعی و توابع  VCA استفاده می کنند.
بعنوان مثال توابع  VCAوارد شدن به نقاط ممونعه و خارج شدن از نقاط ممنوعه می تواند برای خروج خودرو ها از خط مناسب باشد و تخلفات آنها را ثبت کند.همچنین توابع Car plate number می توانند برای شناسایی پلاک خودرو بکار روند.
برخی از سیستم های ثبت تخلف دارای دوربین مدار بسته تحت شبکه هستند و برای مدیریت ثبت تخلفات از نرم افزارهای اختصاصی ویژه های برای ثبت تخلفات استفاده می کنند.
بعنوان مثال همانطور که می دانید دوربین مداربسته تحت شبکه به خودی خود نمی تواند سرعت خودرو و اشیا در کادر تصویر دوربین مدار بسته را تشخیص دهد.
حال برای تشخیص سرعت خودرو توسط دوربین مدار بسته دو راه وجود دارد.
راه اول اینکه زمان ورود او در کادر تصویر و زمان خروج او از کادر تصویر ، محاسبه شود و مشخص شود مسافت کادر تصویر دوربین مدار بسته را در چه مدت زمانی طی کرده است.با یک نسبت و تناسب ساده می توان سرعت خودرو را محاسبه کرد.
اینجا یک سوال پیش می آید و آن هم این است که مسافت کادر تصویر چگونه توسط دوربین مدار بسته قابل شناسایی است ؟ جواب این است که شما باید مسافت کادر تصویر را برای اولین بار روی نرم افزار مدیریت جامع کنترل ترافیک خود کالیبره کنید.نحوه کالیبره کردن مسافت و تشخیص فاصله ها توسط نرم افزار های مدیریت ویدئویی به این شکل است که شما باید یک object را هم سایز سایر object های کادر تصویر کنید که نرم افرار بتواند فواصل را به خوبی تخمین بزند.

راه کار دوم برای تشخیص سرعت خودرو و ثبت تخلفات استفاده از میانگین سرعت است.حال این روش چگونه کار می کند ؟
در روش تشخیص میانگین سرعت در اتوبانها ، هنگامی که یک خودرو از مقابل دوربین مدار بسته عبور می کند ، سرعت او قابل تشخیص نیست و تنها پلاک او و زمان عبور از مقابل دوربین برداشته می شود.در ایستگاه بعدی که دوربین مدار بسته بعدی قرار داد نیز پلاک این خودرو و زمان عبور از مقابل دوربین در سامانه ذخیره می شود.
فواصل دو دوربین در پایگاه داده ها ذخیره شده است ، و طبق قوانین مشخص است تا اگر یک خودرو با سرعت مجاز حرکت کند باید در زمان مثلا 2 دقیقه به دوربین بعدی برسد.اگرخودرو در زمان کمتر از این زمان به دوربین برسد یعنی اینکه از سرعت مجاز تخطی کرده است و پلاک او برای ثبت تخلف برداشته می شود.
از دیگر موارد ثبت تخلفات توسط دوربین مدار بسته ، می توان به ثبت تخلف خوردن و آشامیدن پشت فرمان اشاره کرد.الگوریتم های پردازش تصویر می توانند این موارد را به خوبی تشخیص دهند.برای این موارد ابتدا نمونه سازی روی نرم افزار پردازش تصویر صورت می گیرد و موارد تخلف به سیستم آموزش داده می شوند.سپس بر همین روال چنانچه تخلف جدیدی صورت گیرد ، سیستم ثبت تخلفات به راحتی می تواند این خطاها را تشخیص دهد.
در انتهای این مقاله به خصوصیات دوربین مدار بسته ای که برای این کار لازم است می پردازیم.
- دوربین مدار بسته فوق باید تحت شبکه باشد تا بتوان تصاویر را توسط لینک های رادیویی به مرکز کنترل ارجا داد و قیمت دوربین مدار بسته فوق نیز نباید در رنج پایین و ضعیف قرار داشته باشد.استفاده از دوربین مدار بسته بیسیم (دوربین مدار بسته وای فای) نمی تواند در این موارد کاربردی باشد.
-نرخ فریم در دوربین مدار بسته باید بالا باشد و حداقل فریم مورد نیاز برای پردازش تصویر و ... 25 فریم در ثانیه است.
-بازسازی تصویر در شرایط نور کم باید به خوبی صورت گیرد.
-رزولوشن تصویر باید به گونه ای باشد که در تمامی حالت ها بتوان جزئیات تصویر را استخراج کرد.

آردینی اوخو
دوشنبه 1 خرداد 1396
بؤلوملر :

آشنایی با EOC در دوربین مدار بسته

0 گؤروش
یازار:‌

شاید تا کنون بارها نام EoC به گوش شما خورده باشد و با این تکنولوژی آشنایی نداشته باشید.EoC مخفف Ethernet Over Coaxial و به معنای اترنت (شبکه کامپیوتری کابلی) بر بستر کابل کواکسیال می باشد.
همانطور که می دانید دوربین مدار بسته آنالوگ HD از بستر کابل کواکسیال برای انتقال تصاویر استفاده می کنند.این در حالی است که دوربین مدار بسته تحت شبکه (دوربین آی پی) از بسشتر کابل شبکه برای انتقال داده ها استفاده می کند.هنگامی که شما بخواهید چند دوربین تحت شبکه را با یک کابل شبکه انتقال تصویر دهید کافیست تا چند دوربین را به یک سوئیچ شبکه متصل کنید.
اما در دوربین مداربسته آنالوگ HD برای هر دوربین نیاز است تا یک کابل کواکسیال تصویر کشیده شود و در نهایت این کابل به دستگاه دی وی آر دوربین مدار بسته متصل گردد.
تکنولوژی EoC دقیقا برای رفع موانع استفاده از کابل کواکسیال برای انتقال داده ها در بستر شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
حال یکی از اجزای شبکه کامپیوتری که می توانند از کابل کواکسیال بجای کابل شبکه استفاده کنند دوربین های مدار بسته می باشند.
شاید برای شما این سوال پیش بیاید که این تکنولوژی چگونه کار می کند ؟داده ها در کابل شبکه بصورت دیجیتال ارسال می شوند اما این در حالی است که داده ها روی کابل کواکسیال توسط موج های سینوسی و تغییرات ولتاژ ارسال می شوند.
هنگامی که یک المان شبکه اقدام به ارسال داده ها روی کابل کواسکیال می کند این داده ها با طول موج  فرکانس مختلف ارسال می شوند و برای هر دوربین مدار بسته یکpacket  روی کابل ارسال می شود.
حال در انتهای خط این packet ها از هم تفکیک می شوند و مشخص می شود هر سیگنال برای کدام دوربین مدار بسته است.
در شکل زیر دیاگرام نصب دوربین مدار بسته با تکنولوژی ترکیبی PoC و EoC را مشاهده می کنید.

آشنایی با EoC در دوربین مدار بسته

با کمک تکنولوژی EoC می توان دوربین مدار بسته تحت شبکه را توسط کابل کواکسیال در بستر شبکه قرار داد.همچنین کیت های ترکیبی PoC  و  EoC وجود دارند که می توانند بطور همزمان داده های شبکه را انتقال دهند و برق دوربین را نیز با همان کابل کواکسیال تامین کنند.

دوربین مدار بسته EoC تنها دارای یک عدد سوکت BNC می باشد که می تواند توان مصرفی دوربین و انتقال دیتا را همزمان انجام دهد.

آشنایی با EoC در دوربین مدار بسته
اخیرا ویدئوی های زیادی مبنی بر ساخت پکیج های آماده دوربین مدار بسته تحت شبکه با تکنولوژی ترکیبی PoC  و EoC منتشر شده است.بیشتر این ویدئو ها توسط کمپانی بی نام و نشان Joysec پخش شده اند و با مراجعه به سبد خرید وب سایت سازنده ، نتوانستیم از قیمت دوربین مدار بسته تولید شده با این تکنولوژی مطلع شویم و بستری هم برای خرید آن محیا نبود.
تا زمانی که دوربین های دارای این تکنولوژی ورود انبوه به بازار نداشته باشند و مشکلات آنها شناسایی و برطرف نشود نمی توان به قطع در مورد این تکنولوژی دوربین مدار بسته نظرات مثبت یا منفی داد.
اما آنچه که در ظاهر مشخص است این تکنولوژی مزایای زیر را با خود بهمراه دارد:
-کاهش هزینه های کابل کشی دوربین مدار بسته تحت شبکه بواسطه استفاده از کابل کواکسیال و حذف کابل برق

-افزایش متراژ پیاده سازی بستر دوربین مدار بسته تحت شبکه از 100 متر به 200 متر.
-سهولت در نصب و راه اندازی
-دریافت تصاویر با کیفیت بواسطه استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه


اما برای این تکنولوژی نیز می توان معایبی را در نظر گرفت و مهم ترین آنها اتصالات بیش از حد سه راهی های BNC  می باشد که در هنگام قطعی تصاویر،عیب یابی را سخت خواهند کرد.

آردینی اوخو
دوشنبه 1 خرداد 1396
بؤلوملر :

دوربین مدار بسته تشخیص چهره

0 گؤروش
یازار:‌

پیرو سوالات کاربران محترم کانال تلگرام دوربین مدار بسته ایلیا دیتا مبنی بر خرید دوربین مدار بسته تشخیص چهره بر آن شدیم تا توضیحاتی در مورد تشخیص چهره توسط دوربین مدار بسته و انواع روش های تهیه دوربین مدار بسته تشخیص چهره را در سایت درج کنیم.امیدواریم مورد استفاده تان قرار گیرد.
تشخیص چهره چیست و چگونه انجام می شود ؟ هر انسان دارای چهره منحصر به فردی است و چهره یکی از خصوصیات بیومتریک جهت شناسایی افراد می باشد.اثر انگشت و مردمک چشم از دیگر خصوصیات منحصر به فرد اشخاص است که جهت شناسایی آنها در سیستم های بیومتریک استفاده می گردد.
هنگامی که یک چهره در مقابل دوربین مدار بسته قرار می گیرد چه اتفاقی می افتد ؟ سیستم های پردازش تصویر چگونه می توانند تفاوت بین چهره ها را تشخیص دهند و اگر دو چهره شبیه بهم باشند آیا امکان بروز خطا در این سیستم ها وجود دارد ؟
هنگامی که یک فرد در مقابل دوربین مداربسته قرار می گیرد تصویر یک فریم از چهره او برای پردازش تصویر انتخاب می شود.سیستم های پردازش تصویر بر اساس الگوریتم های خاص و محاسبات ریاضی ، تصویر مورد نظر را به یک مجموعه اعداد تبدیل می کنند و برای هر چهره اعداد منحصر به فردی در پایگاه داده ها ذخیره می شود.حتی اگر دو چهره بسیار شبیه بهم باشند مجموعه اعداد ذخیره شده برای انها متفاوت است و اینجاست که سیستم های پردازش تصویر تفاوت بین چهره های افراد را تشخیص می دهند.
در ادامه کمی به جزئیات این محاسبات می پردازیم.بسته به استفاده از نوع الگوریتم محاسبات تشخیص چهره در دوربین مدار بسته متفاوت است.بعنوان مثال برای تشخیص چهره می توان از الگوریتم های آنالیز مولفه های اصلی یا همان PCA استفاده کرد.شبکه های عصبی نیز نوع دیگری از الگوریتم های هوش مصنوعی برای تشخیص چهره افراد می باشند.
همانطور که می دانید یک فایل تصویری مانند یک ماتریس است و دارای طول و عرض می باش که بترتیب سطر ها و ستون های ماتریس ها را تشکیل می دهند.در روش آنالیز مولفه های اصلی ابتدا تصویر مورد نظر بصورت سیاه و سفید در می آید.هر رنگ در تصویر دارای یک کد عددی می باشد و هنگامی که یک تصویر به نوع سیاه و سفید تبدیل می شود ، این بازه رنگ ها بسیار کمتر می شود و برای محاسبات ریاضی ساده تر می گردد.
سپس با اعمال فیلترهای مختلف روی تصویر ، خصوصیات مختلف چهره از آن اسخراج می شود.خصوصیاتی مانند فاصله دو چشم از هم ، نوع و سایز بینی ، لب و دهان ،فواصل تمام اجزای چهره از همدیگر،سایز سر ، گوش ها  و ... مانند آنچه در تصویر زیر مشاهده می کنید:

دوربین مدار بسته تشخیص چهره
حال این محاسبات به یک مجموعه اعداد تبدیل می شوند و در سیستم ذخیره می شوند.هنگام مقایسه چهره یک فرد با آنچه در پایگاه داده وجود دارد ، چهره دوم نیز در فرایند پردازش های بالا قرار گرفته و اعداد باهم مقایسه می شوند و اگر مشابهت و یا نزدیکی بازه اعداد وجود داشت یعنی چهره جدید با آنچه در سیستم وجود داشت یکسان است.

دوربین مدار بسته تشخیص چهره
برای تهیه دوربین مدار بسته تشخیص چهره شما می توانید به چندین روش عمل کنید.
روش اول استفاده از نرم افزار تشخیص چهره کامپیوتری و استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه یا وب کم و... با این روش پردازش ها توسط کامپیوتر شما انجام می شوند و شما می توانید نتایج آن را طبقه بندی کنید.
روش دوم استفاده از دوربین های مدار بسته HD  آنالوگ و یا دوربین مداربسته تحت شبکه و اتصال آنها به دی وی آر و یا NVR هایی که دارای قابلیت تشخیص چهره هستد.بعنوان مثال هایک ویژن ، داهوا و کلیه OEM  های این دو کمپانی مانند رستر ، ورتینا ، مکسرون ، 7tech و ... همگی دارای NVR ها و DVR هایی هستند که می توانند تشخیص چهره را انجام دهند و در پایگاه داده های مخصوص ذخیره کنند.

روش سوم استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه نسل است جدید که خود دوربین دارای توابع VCA می باشد و می تواند اداماتی از قبیل ذخیره و تشخیص چهره ، تشخیص خرابکاری و در کل توابع VCA  در دوربین مدار بسته را پشتیبانی کنند.

آردینی اوخو
دوشنبه 1 خرداد 1396
بؤلوملر :